O webu
16. ledna 2020

Web Obesity News navazuje na pravidelné vydávání stejnojmenných novin, které jsou publikovány od roku 2007. Cítíme, že nedostatek informací, jež se nedaří od nás zdravotníků přenést k našim pacientům, způsobuje, že se tématu hubnutí chopí velmi dobří obchodníci, kteří za různou cenu vedou naše pacienty metodami, jež se sice na první pohled mohou zdát efektivní, ale v dlouhodobém horizontu mohou být i přímo škodlivé.

Cílem webu je stát se informačním a zpravodajským místem, kde pacient s nadváhou a obezitou najde nejen informace o hubnutí a postupech určených k hubnutí, ale třeba i kontakty na konkrétní místa, kam se může obrátit o pomoc či radu. Protože nadváhou nebo obezitou trpí již skoro dvě třetiny dospělé populace, budeme se postupně věnovat i dalším běžným onemocněním, která se vyskytují v populaci a jejich vztahu ke zvýšené hmotnosti. Abyste nemuseli hlídat nové příspěvky, bude pravidelně umisťován nový příspěvek ve zkrácené verzi na Facebook, a proto nás sledujte! Pokud nemůžete nalézt téma, které vás zajímá, nebojte se napsat, rádi jej připravíme.

Věříme, že vás obsah našich stránek zaujme a pomůže vám řešit problémy s hmotností, které pro ty hubené jsou zcela nepochopitelné.

 

Doc. MUDr. Martin Matoulek, Ph.D.,
za celý redakční tým

Štítky:

Jak se vám článek líbil?

Klikněte na palec a hlasujte

Průměrné hodnocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Ještě nikdo nehlasoval

AUTOR
tribune

><
Aktuality

><
obesity news online

><
Potřebujete poradit?

kontaktujte nás

><
čas pro zdraví

><
oberisk

><
nol nakladatelství

Vše o zdravém životním stylu a hubnutí v papírové podobě.